March 16, 2007

پروژهء دو.م- نهایی

کل بسته ها تقسیم شد. بین سه مدرسه ، پنج خانوار و بچه های نیازمند
از کمک همه ممنون

March 15, 2007

پروژهء4-2

به بسته ها پودر رخت شویی، مایع ظرف شویی و صابون هم اضافه شد.
21 تا از کوله پشتی های پسرونه و 10 تا از کوله های دخترونه به صاحباشون رسید و 10 تا از بسته های مواد ضروری!
باقی اش هم امیدوارم تا شنبه برسه. فقط مشکل این جاست که دولت محترم مدرسه ها رو تعطیل کرد و کمی دستمون بسته است. اگه نیازمندی رو می شناسین که بچه مدرسه ای توی ردهء سنی 7- 12 ساله اس. لطفا خبرمون کنین.

March 13, 2007

پروژه دوم- 4

با پول های باقی مانده بسته های مواد غذایی شامل برنج،مرغ، سیب زمینی، پیاز، شکر، قند، زردچوبه،رب گوجه فرنگی، روغن و چای برای 15 خانوار تهیه شد. بیش تر بسته ها به بچه های مدرسه ای که توان مالی ندارند اهدا خواهد شد.

هیچ

چهارشنبه سوری برای من خلاصه می شود در روزهایی که تو بودی
حتما باید حمام می کردیم و لباس پاکیزه می پوشیدیم
کوکو، قیمه، مرغ، ماهی برای شام
و سفره ای رنگارنگ
و تخم مرغ های رنگی که با پوست پیاز برایمان رنگ می کردی
چهارشنبه سوری برای من یعنی مهربانی های تو و ...
بی تو سال هاست که نه آخر سالی هست نه عیدی
چه طور در این دنیای بی رحم ولمان کردی؟

موکت خودرو

شهر شما را در اسرع وقت و به بهترین وجه و با قیمتی بالا موکت می کنیم
برای مشاهدهء نمونهء موفق می توانید به تهران سری بزنید.
ایران خودرو در خدمت شماست.

لینک

March 9, 2007

پروژه دوم- 3

از ساعت 4:30 تا 9:30 وسایل رو مرتب کردم و همه رو گذاشتم توی کوله ها. 72 تا کوله پشتی.36 تا دخترونه، 36 تا پسرونه، ردهء سنی 7 تا 12 یا 13 سال. 4 تا دفتر نقاشی با یه تی شرت دخترونه کم آوردم که باید دوشنبه بخرم. کتاب ها رو هم دی روز تحویل گرفته بودم. همه چی خیلی خوبه. حس خیلی خوبی داشت بسته بندی ها. فکر کردم کاش همون قدر که ما از این بسته ها ذوق می کنیم صاحب های کوچولوشون هم ازشون لذت ببرن. 6 تا خمیر بازی و 9 تا روسری هم اضافه آوردم که می تونیم یه جور دیگه بسته بندی شون کنیم و به بچه ها بدیم. خوراکی هاشون رو هم آخر هقته می گیرم.
دست همه تون درد نکنه. کار که تموم شد یه گزارش کلی واستون ایمیل می کنم.

March 8, 2007

March 5, 2007

کیش یا مات

حکومت از اونی که به نظر می رسه باهوش تره. چند روز فقط چند روز قبل از 8 مارس یه دادگاه تشکیل می دن و آدم های ساده ای که فکر می کنن خیلی حرف دارن اما به حرکت طرف مقابل توجهی نمی کنن می رن که مثلا دوستاشون تنها نباشن. چه اتفاقی می افته؟ همهء کسایی (یا مهم هاشون)که قراره برنامه های 8 مارس رو اجرا کنن و یا رهبری می رن که آب خنک بخورن. و احتمالا تا 8 مارس مهمون بالادستی ها هستن.
باز می گیم با یه سری آدم ساده! طرفیم؟
بازی شطرنج چیز خوبی یه. به شرطی که همیشه بدونی طرف مقابلت چرا یه حرکتی رو انجام میده.
ولی حیف که ظرنج بازهای ماهری نیستیم. حتی قدرت تحلیل هم نداریم. یا شاید اصلا شطرنج بلد نباشیم

March 4, 2007

بازی سیاست

با چه کسانی طرف هستیم؟
یکی از هوشمندی های حکوت این است که همیشه به قول خودمونی حرف توی حرف می آورد. به نظر می رسد شهرام جزایری عددی نیست که بتواند به تنهایی دست به چنین کاری بزند. ایدهء بعضی از دوستان در مورد هوشمندی ایشان و سر کار گذاشتن حکومت و قوه قضاییه ایدهء خامی بیش نیست.
برای تغییر جهت نگرانی های مردم و سرگرم کردن آن ها ولو برای مدتی کوتاه و منحرف کردن افکار عمومی از سمتی که فشار زیادی روی آن هست به سمتی دیگر چه کاری بهتر از پرداختن به چنین داستانی؟
الان همهء حرف ها یک سرش برمی گردد به جزایری و انرژی هسته ای و وضعیت بغرنج ایران برای مدتی فراموش شده. کسی از حمله به ایران حرف حرف نمی زند و این یعنی موفقیت در خدعه و نیرنگ

March 2, 2007

جامعه شناسی یک اشتباه

در سال های اخیر پدیده ء تغییر رشته در مقطع فوق لیسانس و دکترا ، از رشته های فنی به رشته های علوم انسانی( جامعه شناسی، اقتصاد، فلسفه، مدیریت و...) رشد چشم گیری داشته.
یکی از ضعف های اساسی ایران هم از این جا ناشی می شود. بچه های باهوش تر و یا به عبارتی درس خوان تر همیشه تشویق و یا تجبیر!!(مجبور) می شوند که در رشته های فنی مهندسی یا پزشکی تحصیل کنند و بچه هایی که علاقه ای به درس خواندن ندارند وارد رشته های ادبیات و علوم انسانی می شوند. بروز مشکلات افتصادی ، مدیریتی و .. هم شاید از همین جا است. معمولا کسانی که در این رشته ها تحصیل می کنند علاقه ای به تحصیل ندارند و در نتیجه ما همیشه داخل سیکل معیوبی می مانیم. به نظر من این گرایش اخیر گرایش بدی نیست. اگر بتوان رشته ها و اصولا دانشکده های علوم انسانی را تقویت کرد تا دانش جویانی که در برابر خواست خانواده و جامعه قد علم کرده و به علوم انسانی روی آورده اند هم باعث سرخوردگی نشوند. شاید در آینده ای دور حرفی برای گفتن داشته باشیم. و از آن مهم تر برای ادارهء صحیح کشور و حوزه های مربوطه